Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівські зірки співатимуть задля створення Центру дитячої ендоскопії та хірургії новонароджених

14 березня о 19.00 ульвівському клубі «Рафінад піпл” відбудеться благодійна вечірка „Врятуй маленьке життя – Зроби великий вчинок”. На вечірці виступлять Андріана, Людмила Ясінська та Владіслав Левицький. Про це учора, 9 березня, повідомив на прес-конференції організатор і голова громадської організації „САМІ” Андрій Породко.

 

Мета заходу – зібрати кошти на створення Центру дитячої ендоскопії та хірургії новонароджених на базі львівського „Охматдиту”. „Не буде фіксованої ціни за вхід, - розповів Андрій Породко. – Кожен, хто прийде на вечірку, зробить свій внесок у добру справу, опустивши гроші в скриньку для пожертв. До цієї акції ми залучили учасників „Міс та Містер Львова”. Як повідомив організатор, наступний благодійний концерт відбудеться 25 березня, і до нього долучаться майже всі львівські виконавці.

 

„На створення Центру ендоскопії необхідно зібрати 340 тис. грн, - розповів дитячий хірург Андрій Дворакевих. – Ці кошти будуть потрачні на ремонт приміщення та закупівлю інструментарію, адже один інструмент коштує 2 000 грн. Незважаючи на величезні затрати, ми робимо операції безкоштовно. Щороку зростає потреба у проведенні ендоскопічних операцій, особливо у новонароджених діток. У 2006 році було зроблено 20-25 операцій, а в 2009 – уже 157”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ