Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівській філії ЗАТ „Інвестиційна компанія „ІТТ-інвест” скасували ліцензію на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку анулювала копії ліцензії серії АБ  № 113288 від 20.10.2004 р. на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів та діяльності з випуску та обігу цінних паперів Львівською філією ЗАТ „Інвестиційна компанія „ІТТ-інвест”. Копію ліцензії анулювали на підставі заяви про анулювання копії ліцензії. Про це повідомила „Гал-іnfо” прес-служба Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Інвестиційна компанія “IТТ-iнвест” заснована у 1995 році. З моменту отримання Дозволу Міністерства фінансів України на здійснення діяльності по випуску та обігу цінних паперів та Дозволу Фонду державного майна України на право здійснення комерційної діяльності з приватизаційними паперами, компанія останні десять років є одним із найактивніших професійних учасників ринку. ІК „ІТТ-Інвест” має професійну ліцензію ДКЦПФР на здійснення торгівці цінними паперами. Департамент торгівлі цінними паперами надає повний перелік брокерських, дилерських та посередницьких послуг на ринку цінних паперів України для українських фізичних та юридичних осіб та іноземних інвесторів. Також „ІТТ-Інвест” надає всі послуги з М&A, випуску боргових цінних паперів і IPO для інституційних та стратегічних інвесторів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ