Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській молоді розказали про те, що «Здоровим бути модно»

Львівській молоді розказали про те, що «Здоровим бути модно», — семінари під такою назвою відбувалася з 6 по 17 серпня у дитячих оздоровчих закладах Сколівського району “Полонина”, “Мрія”, ”Динамо”, “Казка” та “Карпати”, — повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
 Зважаючи на постійне зростання ВІЛ-уражених людей, серед яких щороку кількість ВІЛ-позитивних дітей зростає на 20%, єдиним способом змінити цю тенденцію є первинна профілактика молоді, кваліфіковані поради та консультації. Саме тому, програма «Здоровим бути модно» мала на меті інформування неповнолітніх про поточну ситуацію та основні тенденції епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні та світі, надання соціальної, педагогічної, правової та медичної освіти, профілактику інфікування та негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, а також підтримку та захист дітей уражених ВІЛ/СНІДом.
 Семінари умовно розділили на три частини: ознайомлення молоді з поточною ситуацією епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні; профілактика інфікування серед підлітків та молодих людей та підтримка і захист дітей уражених ВІЛ/СНІДом, що передбачало формуванню толерантного, позитивного ставлення до хворих дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ