Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівській облраді запропонували скоротити видатки на сільське господарство

Цього року з обласного бюджету фінансуватиметься лише дев’ять цільових програм у сфері розвитку сільського господарства Львівщини. Як повідомила „Гал-info” прес-служба Львівської обласної ради, такого рішення було досягнуто на засіданні постійної комісії облради з питань розвитку села та АПК, на якому було розглянуто низку обласних програм.
На думку голови комісії, депутата ЛОР Романа Кузьмича, кількість програм у сфері сільського господарства має бути скорочена за рахунок їх укрупнення. Тому в цьому році за рахунок коштів обласного бюджету планується фінансування лише 9 програм у сфері розвитку сільського господарства області.
У свою чергу Головне управління агропромислового розвитку ЛОДА пропонує скоротити до 9 млн 150 тис. гривень видатки на всі програми розвитку сільського господарства області, хоча під час попереднього розгляду та аналізу програм на їх виконання передбачалося 15 млн 370 тис. грн.
Відтак суттєво скорочена програма розвитку сільського господарства області буде винесена на розгляд сесії Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ