Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівську агрофірму «Провесінь» захищатиме нардеп та Генпрокуратура

Депутат Верховної Ради Андрій Портнов подав депутатські звернення до Генпрокуратури, Державної комісії з цінних паперів та Фондового ринку та до МВС України щодо захисту ВАТ «Агрофірма «Провесінь» від злочинних дій реєстратора ЗАТ «Народні реєстри» та ІК «Вихор». Про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова правління ВАТ «Агрофірма «Провесінь» Іван Півень.
За словами Івана Півня, він мав особисту зустріч з Портновим, і останній запевнив його, що відстоюватиме інтереси агрофірми.
Також Півень повідомив про те, що в понеділок, 21 січня, він, разом з представниками профкому агрофірми та членами правління був на прийомі у нового прокурора області Олексія Баганця. «За підсумками зустрічі було розроблено план перевірки злочинних дій зі сторони клишнього реєстратора «Провесня» ЗАТ «Народні реєстри» та ІК «Вихор», проведенню незаконних зборів акціонерів, на яких було вирішено замінити правління підприємства та по викраденню і незаконному утриманню та передачі реєстру підприємства. Також буде створено спеціальну міжвідомчу комісію, яка наглядатиме за діями Генпрокуратури, МВС та судів по цій справі», – зазначив Іван Півень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ