Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську Академію Сухопутних військ відвідали кадети з Вест-Пойнт

Учора, 15 березня, до Львова, до Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного прибула група кадетів Академії збройних сил США, що розташована у Вест-Пойнті, – повідомила прес-служба Міноборони.

 

Перебуваючи в Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного в рамках розвитку побратимських відносин між видовими вищими військовими навчальними закладами обох країн, американські курсанти Джонатан М. Палмієрі та Майк Ейблс зустрінуться з керівництвом Академії та ознайомляться з системою підготовки офіцерських кадрів.

 

Також іноземним гостям буде представлена потужна навчально-матеріальна база Академії, зокрема, навчально-тренувальний комплекс ракетних військ і артилерії, тир, де майбутні офіцери збройних сил США виконають вправу бойових стрільб з пістолета Макарова.

 

Окрім того, вони візьмуть участь у практичних заняттях з водіння на тренажерах автомобільної техніки, танків Т-64 та бойової машини піхоти БМП-2, а також у бойовій роботі на гарматі Д-30.

 

Крім занять з використанням озброєння та техніки, американські кадети відвідають заняття гуманітарного спрямування, зокрема, “Історія війн та військового мистецтва”, “Військово-оркестрова служба”, “Культурологія”.

 

У свою чергу кадети з Вест-Пойнту розкажуть львівським курсантам про набуті знання у своєму військовому виші. Також заплановано проведення показового заняття з програмного забезпечення імітаційного моделювання.

 

Насиченою буде і культурна програма перебування американських кадетів. Вони оглянуть пам’ятки архітектури міста Львова та Львівщини, зокрема, найстаріші замки Україні – Олеський та Золочівський.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ