Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську мерію пікетують власники МАФів

Сьогодні власники МАФів пікетують під стінами Львівської міської ради. Вони звинувачують міського голову Андрія Садового у тому, що він хоче вбити малий бізнес і вимагають, щоб він підписав ухвалу, яка дасть їм змогу нормально працювати. Про це „Гал-іnfо” розповів представник ГО „Я – львів’янин” Михайло Трескот.
„Сьогоднішній пікет – це наслідок дворічної боротьби мера і представників малого бізнесу, - каже пікетувальник. – Мер хоче знищити малий бізнес і його дії є абсолютно незрозумілими”.
Він зазначив, що сьогодні власники МАФів захищають малий бізнес і вимагають, щоб Садовий підписав ухвалу, за яку 18 грудня 2008 року проголосували депутати ЛМР і яка дає можливість працювати малому бізнесу, що означає збереження 10 тисяч робочих місць та надходження 2 млн грн. щорічно у міський бюджет. Трескот наголошує, що якщо мер не підпише ухвали у скорому часі, то акції будуть масштабнішими і проводитимуться частіше. Він зазначив, що на даний момент власники МАФів залишилися поза правовим полем – їм відключають електроенергію і не дають нормально працювати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ