Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівську освіту очікують кадрові зміни

Новопризначений начальник освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук у своїй роботі передусім планує робити наголос на новій філософії в освіті та нових методах викладання. Про це вона сьогодні, 29 серпня, розповіла журналістам під час розширеної педагогічної наради керівників освітніх закладів Львова.
Чи не найбільшою для львівської освіти, за її словами, є наразі кадрова проблема. На запитання, чи варто очікувати найближчим часом кадрових змін, Надія Оксенчук відповіла ствердно, щоправда зазначила, що навряд чи вони відбудуться до 1 жовтня, коли має завершитися реорганізація управління. „Середній вік викладачів Львова щороку зростає. Адже старші викладачі не хочуть іти на пенсію через її мізерний розмір, і, відповідно, ми не маємо змоги брати на роботу молодих спеціалістів”, – сказала Надія Оксенчук. А загалом, за її словами, педагогічних кадрів не бракує. Наразі в обласному управлінні на обліку осіб, які потребують працевлаштування, перебуває 17 фахівців-педагогів.
Нагадаємо, учора Надію Оксенчук було призначено начальником управління освіти Львівської міської ради.
Народилася 20 серпня 1957 року у с. Сенятин Сокальського району. Закінчила філологічний факультет Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки. Педагогічний стаж – 30 років. Вчитель вищої категорії, вчитель методист, відмінник освіти України, Дійсний член Інституту професійного розвитку вчителів м. Торонто. Останні 10 років працювала директором львівської середньої загальноосвітньої школи „Джерельце”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ