Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівську прокуратуру перевіряє робоча група Генпрокуратури

На виконання п. 20 Указу Президента України від 4 березня 2008 року “Про Програму боротьби з контрабандою та порушенням митних правил на 2008-2009 роки” та рішення наради від 11 березня 2008 року під головуванням Президента України щодо протидії корупції у митних органах, Генеральним прокурором України Олександром Медведьком утворено робочі групи, завдання яких полягає у вивченні стану розслідування кримінальних справ про товарну контрабанду, вартість предметів якої перевищує 300 тис. грн, порушених протягом 2005-2007 років. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.
З 17 березня 2008 року одна із вказаних робочих груп розпочала таку перевірку в прокуратурі Львівської області. Окрім того, даній робочій групі доручено перевірити вищевказані питання у Чернівецькій, Закарпатській та Волинській областях.
За підсумками зазначених перевірок 24 березня поточного року в приміщенні прокуратури Львівської області під головуванням заступника Генерального прокурора України Віктора Пшонки буде проведено міжрегіональну нараду, на якій заслухають звіти прокурорів та начальників УСБУ у вказаних областях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ