Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівську УНП цікавить, чому на Євро-2012 заробляють іноземні компанії

Львівська Міська Організація Української Народної Партії звертається до депутатів Львівської міської ради розглянути на найближчій сесії питання, що стосується антиукраїнської позиції залучення у кризовий період до виконання робіт на десятки мільйонів гривень іноземних компаній, в той час, як ці роботи цілком можуть виконувати вітчизняні підприємства, забезпечуючи роботою українців і сплачуючи податки в український бюджет, - повідомила прес-секретар ЛМО УНП Людмила Складанюк.

 

«Львівщина, як регіон, який досі оговтується від наслідків повені минулого року та готується у 2012 році приймати чемпіонат Європи з футболу, потребує значних інвестицій у поточний і капітальний ремонт автошляхів. Вкладення коштів у цей сектор економіки могло б стати одним із ефективних антикризових заходів, оскільки його стимулювання сприяло б використанню місцевих будівельних матеріалів, залученню місцевих будівельних кадрів і розвитку супутніх галузей, -  переконаний заступник голови ЛМО УНП Олег Немчінов. - На жаль, Львівська міська рада обрала інший шлях – підтримку турецької та чеської економіки через передачу дорожніх робіт на десятки мільйонів  гривень у кризовий 2009 рік без процедури тендера, за схемою «єдиного виконавця» іноземним підрядникам. Тим самим наші чиновники фактично посприяли підняттю іноземної економіки». 

24 листопада сесія Львівської обласної ради підтримала депутатський запит Олега Немчінова до міського голови Львова та начальника ДПА у Львівській області, в якому депутат просить чиновників розтлумачили, на яких підставах визначалися підрядники для ремонту вулиць Стрийської, Кульпарківської та Княгині Ольги, скільки і які податки вони сплатили до Львівського міського, Львівського обласного (інших місцевих бюджетів України) та Державного бюджету України у цьому році, чи скільки податків було втрачено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ