Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських дітей запрошують на безплатні майстер-класи з handmade

Ініціативна група «Чужих дітей не буває» спільно з організаторами Ярмарку "Lvivhandmade New Year" пропонують долучитися до унікальних майстер-класів, які проведуть майстри handmade та діти зі школи-інтернат №2, які вже давно займаються у рукодільному гуртку. Хочете, щоб Ваша дитина навчилася робити прикраси, листівки та сувеніри – завітайте на Ярмарок "Lvivhandmade New Year". Повідомили ініціатори.

20 та 21 грудня у ТОЦ "Інтерсіті" (пр. Чорновола, 67г) буде проходити друга міжрегіональна виставка-ярмарок "Lvivhandmade New Year". Усі охочі львів'яни та гості міста зможуть не тільки побачити, а й взяти участь у майстер-класах від майстрів, та благодійних майстер-класах від діточок зі школи-інтернату №2

Уже третій рік поспіль Ініціативна група "Чужих дітей не буває" проводить творчі заняття в дитячому будинку № 1з 5 - 6 річними дітками та веде рукодільний гурток в школі-інтернат № 2 з дітками 13 – 16 років. Діти з радістю та великим інтересом приходять на ці заняття: роблять листівки, освоюють вишвку, декупаж, гачкування. Дуже люблять працювати із фетром та робити різноманітні прикраси. Діти залюбки відвідують заняття, вчаться самостійно створювати цікаві речі.

"Для дітей це дуже корисні заняття, адже тут вони можуть проявити свою фантазію, вдосконалити свої навички, смаки та в результаті отримати готовий виріб і цінні знання. Для того, щоб заняття проводились безперебійно (2 рази на тиждень), ми вже тричі організовували благодійні ярмарки-продажі, де продавались вироби наших підопічних діточок та майстринь, які нам допомагають. Діти дуже вболівали, коли проходила кожна виставка, адже за вилучені кошти постійно закуповуються матеріали, інструменти для рукоділля і, звичайно, солодощі для дітей." -каже керівник ініціативної групи Галина Білоусова.

Під час виставки LvivhandmadeNewYear буде представлено роботи підопічних діток, та плануються проведення майстер-класів за такими темами:

-Розпис гіпсових новорічних фігурок;

-Серце з фетру на ялинку;

-Новорічна скрап-листівка;

-Фігурка в техніці торцювання.

На виставці-ярмарку кожен охочий зможе долучитись до благодійності, прийнявши участь у акції "Подаруйте діткам радість на Новий рік". На виставці-ярмарку буде розміщений стіл з роботами, виконаними власноруч майстрам-учасниками та дітками з інтернату. Вилучені кошти від продажу цих речейбудуть витрачені на канцелярські товари та матеріали для творчості для діточок зі школи-інтернату.

Також кожен охочий може виступити в ролі Миколая для діточок, та виконати одне бажання – на виставці-ярмарку стоятиме ялинка з листами до Миколая.

Отож, захід триватиме 20 та 21 грудня з 11.00 до 20.00 у ТОЦ "Інтерсіті", що на пр. Чорновола, 67г.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ