Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських .NET-розробників ІNETА детально ознайомили з можливостями нових продуктів у сфері інформаційних технологій

Сьогодні, 26 cерпня, у Львові відбулася перша конференція Львівського осередку співтовариства .NET-розробників  ІNETА.  Організатори  конференції фірма „ArfulBits” і Львівського осередку співтовариства .NET-розробників  ІNETА “Lviv .NET Community”.

З доповідями про нові продукти корпорації Microsoft на конференції виступили офіційні представники корпорації – консультант і вільний розробник програмного забезпечення, головний редактор VBStreets Microsoft MVP Architect Гайдар Магдануров  і працівник відділу розробки програмного забезпечення Microsoft MVP Architect  корпорації „Парус+RSDN” Андрій Корявченко. Зокрема присутніх ознайомили з можливостями  нових засобів для програмування, а саме  з ASP.NET 2.0, SQL Server 2005, Windovs Forms 2.0, WPF  і  дизайн та архітектура (MSF).
 Як розповів “Гал-info” один із організаторів конференції Ростислав Кулик: „Така  конференція проводиться вперше у Західній Україні. Також ми запросили гостей з Москви. Це VIP-персони корпорації Microsoft, і вони є одними з небагатьох, які можуть презентувати ці нові продукти. І сьогодні  вони прочитають  чотири  лекції нашим  програмістам. Це дуже добре, оскільки краще почути інформацію із перших вуст, аніж вчитися по книжках. В конференції взяло участь близько 150 осіб. Ми не сподівалися такої кількості учасників і  дуже задоволені, що нею зацікавилося стільки програмістів.”
“Lviv .NET Community” -  львівський  осередок  співтовариства .NET розробників  ІNETА. Це  некомерційна організація, заснована близько два роки тому, членами якої можуть бути всі, хто бажає. Компанія “ArtfulBits” займається розробкою та супроводом програмних рішень, а також консалтингом у сфері інформаційних технологій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ