Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських пенсіонерів навчатимуть, як покращити стан здоров’я

Об’єднання САМОПОМІЧ організовує для пенсіонерів безкоштовний семінар з питань оздоровлення та фізичної активності. Цей семінар стане першим у новому проекті «Львівські лекції про здоров’я». На заході всі охочі безкоштовно зможуть навчитись оздоровчої ходьби, отримати пораду, як покращити своє здоров’я в літньому віці. Про це повідомили організатори.

Навчатиме пенсіонерів заслужений майстер спорту з оздоровчої ходьби Олександр Шимко, який прибуде з Києва. Семінар відбудеться в п’ятницю з 16.00 до 20.00 години, та  в суботу з 12.00 до 16.00, в приміщенні НВК «Школа-гімназія «Сихівська», по вул. Гната Хоткевича, 48.

«Львівські лекції про здоров’я» - новий проект від САМОПОМОЧІ. Лекції проходитимуть у різних районах міста безкоштовно для львів’ян. Читатимуть лекції лікарі, спортсмени, громадські активісти. Всі теми – щодо здорового способу життя. Читатимуть лекції і львівські і запрошені лектори.

«Пріоритетом об’єднання «САМОПОМІЧ» є пропагування здорового способу життя у будь-якому віці. Цей семінар здоров’я спрямований на те, щоб стимулювати пенсіонерів вести активний спосіб життя.Девіз заходу: «Відчуй себе знову молодим!», - говорить Юрій Огоновський, координатор проведення семінару здоров’я від об’єднання САМОПОМІЧ.

Семінар буде розділений на дві частини: практичну та теоретичну. На теоретичній частині можна буде дізнатись, як покращити свій фізичний стан, а на практичній – про навики оздоровчої ходьби.

«Людям пенсійного віку важко займатись спортом, але не займатись ним – теж проблема. Для того, щоб бути здоровим, варто бути в русі. Оздоровча ходьба для пенсіонерів – ідеальний варіант.Здобуті на семінарі знання допомагатимуть людям у повсякденному житті. Япрацюю з пенсіонерами, але цим самимпоказую молодшому поколінню, що спорт можливий незалежно від віку», - каже Олександр Шимко, заслужений майстер спорту України зі спортивної ходьби.

Контактна особа: 093-00-068-88 – Юрій Огоновський.

Довідка.

За даними соціологічного дослідження, яке проводило Об’єднання САМОПОМІЧ спільно з Інститутом міста, 60% пенсіонерів прагнуть змінити своє життя. Об’єднання САМОПОМІЧ пропонує зробити це за допомогою фізичної. Напрям «Активний спосіб життя» Об’єднання САМОПОМІЧ покликаний для того, щоби популяризувати спорт серед дошкільнят, школярів, студентів та літніх людей. Саме тому щотижня відбуваються акції у садочках «Дні здоров’я», «Яскраві дні» у школах міста. Також влітку САМОПОМІЧ організовує відкриті спортивніпромоакції в районах міста, де спортивні федерації проводять майстер-класи та показові виступи для усіх охочих. Кульмінацією заходів є Ярмарок спорту, який об’єднує всі спортивні федерації міста восени кожного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ