Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських перевізників закликають сплатити штрафи до початку суду

Як поінформували в управлінні транспорту ЛМР, впродовж червня – серпня цього року на міських автоперевізників складено 192 акти про накладання штрафних санкцій на загальну суму 326400 грн. Загалом, від початку року на автоперевізників складено 218 актів на суму 370 600 грн.
Фото Олена Ляхович

Серед найбільших штрафників ТзОВ "Міра і К" - 68 актів, та ТзОВ "Фіакр Львів" - 66 актів. Ще 51 порушення зафіксовано у ПАТ "ЛАТП 14630". 4 акти складено на ТзОВ "Успіх БМ" та 3 - на ЛК АТП №1.

"Акти складаються на основі звітів ЛКП "Львівавтодор", скарг мешканців та перевірок на маршрутах. Найчастіші порушення – це випуск на лінію недостатньої кількості автобусів та невиконання вечірніх рейсів, відповідно до розкладу руху", - зауважили в управлінні транспорту ЛМР.

Як розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, станом на вчора перевізники сплатили тільки 3 штрафи, тож Львівська міська рада готує позов до суду щодо відшкодування коштів.

"Розмір штрафу фіксований і складає 1700 грн. А зважаючи на кількість актів, сума, яку недоотримав бюджет, є значною, тож нема іншого виходу, як звертатись до суду. Зараз позовна заява готується і в перевізників ще є можливість сплатити штрафи, щоб ця справа не дійшла до суду", - зазначив Орест Олеськів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ