Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських старшокласників вчитимуть усвідомленого вибирати професію у рамках програми AIESEC

Завтра, 2 липня локальне представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC у місті Львові втретє розпочне реалізацію освітнього проекту «Крок за кроком». Основним завданням проекту є підвищення рівня володіння англійською мовою, розвиток лідерських якостей та ознайомлення учнів старших класів з існуючими можливостями для допомоги здійснення усвідомленого вибору майбутньої професії, –повідомила прес-служба Львівської міської ради

«“Крок за кроком” проходитиме у формі літніх таборів у два етапи – перший до кінця липня і другий у серпні цього року. Для старшокласників буде проведено тренінги та семінари на тему лідерства, професійної орієнтації, проектного менеджменту і ін. Цього року у ньому приймуть участь близько 10 шкіл нашого міста, а табори проекту відвідають 160 львівських старшокласників», - повідомив Віце-президент зі зв’язків з громадськістю AIESEC у Львові, Олег Піх.

Довідка
AIESEC - міжнародна громадська організація яка допомагає молодим людям віднайти та розвинути свій потенціал для позитивного впливу на суспільство. Об'єднує 32 000 молодих людей у 107 країнах світу.
Активну участь в реалізації проекту візьмуть стажери AIESEC - всього 12 представників з різних країн світу, зокрема Кореї, Туреччини, Німеччини, Індії і ін.
Реалізація освітнього проекту «Крок за кроком» відбувається за активної підтримки Управління освіти і науки при міській раді міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ