Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських таксистів закликають моніторити ситуацію на дорогах та доповідати в мерію

Міська влада Львова запрошує таксистів до співпраці, яка полягає у моніторингу ситуації на вулицях міста, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. З такою пропозицією до водіїв таксі звернувся міський голова Андрій Садовий.
Звернення, скарги та пропозиції, які надходять від таксистів на «гарячу лінію» міського голови, реєструють окремо і подають відповідний звіт директору департаменту «Адміністрація міського голови».
Як повідомив начальник відділу «Центральна міська диспетчерська служба» Орест Біловус, від представників таксі наразі надійшло два телефонні звернення. «Одне звернення стосувалося незаконно встановленого дорожнього знаку, інший таксист скаржився на роботу двірників, які відгортали сніг з тротуарів на проїзну частину. Для дальшого реагування про ці факти було повідомлено управління транспорту та зв’язку і відповідну районну адміністрацію. Ми тримаємо ці справи на контролі», - розповів Орест Біловус.
Нагадаємо, що співпраця з асоціацією «Львівське таксі» -- один із напрямків роботи міської влади із професійними середовищами. Завдяки такій співпраці у місті навели лад з роботою світлофорів у нічний час. Так, з 11:00 до 06:00 у режимі «жовте мигання» працює понад 20 світлофорів у місті.
«Ця пропозиція є одним із кроків у проекті «Відкрита влада». Бігборди із закликом повідомляти міську раду про неякісне прибирання будинків - теж частина цього проекту. Основна мета – показати львів’янам реальні можливості контролю та зворотного зв’язку. Ще у планах – форуми з посадовцями на сайті Львівської міської ради, моніторинг прийому громадян у ЛКП та районних адміністраціях, розробка карт послуг для мешканців та інші програми», - розповіла керівник управління внутрішньої політики Наталя Міхнова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ