Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським дітям подарують «Бібліоводограй - 2011»

1 червня о 12 годині на проспекті Свободи (площа перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької) львів’яни та гості міста зможуть побачити незвичайне явище – «Бібліоводограй». Сотні читачів дитячих бібліотек зустрінуться біля головного фонтану міста з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організатор акції «Бібліоводограй або Книжкові зустрічі біля фонтанів» – колектив Централізованої бібліотечної системи для дітей.

«Бібліоводограй» виблискуватиме всіма барвами веселки: юні краєзнавці зможуть дізнатись цікаві факти з історії львівських фонтанів, ерудити продемонструють свої знання про чудодійні властивості води у боротьбі за головний приз – квиток до «Аква-парку», шанувальники футболу разом з Єврокозачком братимуть участь у турнірі «В ритмі «Євро», а всі охочі матимуть змогу відпочити на «мистецькому пляжі» та прикрасити себе за допомогою аква-гриму», - розповіли організатори свята.

Перепусткою на урочистості для кожного учасника стане його улюблена книга, за допомогою якої наприкінці свята утвориться розмаїта книжкова хвиля.

Найкращі читачі дитячих бібліотек отримають у подарунок улюблені книги та пройдуть урочистою ходою навколо фонтану.

Впродовж двох годин працюватимуть дитячі інтерактивні майданчики: ігровий, театральний, казковий та інші.

Родзинками свята будуть: променад літературних героїв, модне дефіле «Капелюшок для інтелектуала» та майстер-клас з «book-дансу».

Святкування Міжнародного дня захисту дітей продовжиться біля інших фонтанів у різних куточках міста, де бібліотекарі-аніматори проводитимуть різноманітні квести, ігри, вікторини, конкурси тощо.

Соціально-творча промоакція «Бібліоводограй або Книжкові зустрічі біля фонтанів» стане початком Програми літнього читання «Книга, гра, мандрівка – цікавий простір літа». У рамках Програми відбудеться безліч бібліотечних заходів, що сприятимуть ефективній промоції книги та читання, а також організації корисного та змістовного дозвілля дітей у бібліотеках під час літніх канікул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ