Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським громадським організаціям розкажуть про умови участі у конкурсі соціально-культурних проектів

У Львові відбудеться навчальний семінар для громадських організацій щодо участі у конкурсі соціально-культурних проектів Львівської міської ради. Семінар відбудеться у п’ятницю, 14 березня, у великій сесійній залі Львівської міської ради. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
До участі у семінарі запрошуються громадські організації, які бажають взяти участь у конкурсі соціально-культурних проектів за напрямками: розвиток громадянського суспільства, культура, молодь та спорт, освіта. Під час семінару будуть обговорюватись питання щодо процедури заповнення аплікаційних форм, формування бюджету проекту та подання пакету документів для участі у конкурсі, процедуру фінансування проектів організацій, які переможуть у конкурсі.
«Під час семінару говоритимуть також і про критерії оцінювання проектів та підписання договору про реалізацію проекту між Львівською міською радою і переможцями конкурсу», — повідомив прес-службу начальник відділу громадського партнерства Львівської міськради Юрій Лукашевський.
Нагадаємо, що у Львівській міській раді розпочався конкурс соціально-культурних проектів громадських організацій, який буде тривати до 21 березня 2008 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ