Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським комунальникам піднімуть зарплату та премії

Працівникам комунальних підприємств міська влада збільшила оплату праці та запровадила преміювання. Таке рішення прийняв виконавчий комітет – Положення про преміювання працівників львівських комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд. Таким чином комунальників стимулюватимуть до якісного надання послуг, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Премію працівникам комунальних підприємств нараховуватимуть виключно за умови беззбиткової діяльності підприємства, 100-відсоткових зборів коштів за теплову енергію, водопостачання, утримання будинків і прибудинкових територій, досягнення основних показників фінансового плану підприємства та заборгованості з виплати заробітної плати.

 

«За підсумками минулого року всі  наші ЛКП спрацювали беззбитково. Деякі з них мають хороші показники роботи, зокрема зібрали 100% коштів за тепло, воду, тому ми вирішили відзначити працівників цих підприємств, особливо двірників», – розповіла в. о. начальника управління житлового господарства Наталія Герус.

 

Розмір відсотків премії від нарахованої заробітної плати за посадовим окладом не повинен перевищувати 50% посадового окладу працівника. Працівник підприємства, який допустив порушення, може бути притягнутий до адміністративної або дисциплінарної відповідальності згідно з чинним законодавством. Протягом строку дії дисциплінарного стягнення заходи заохочення до працівника не застосовуються.

 Збільшено відсоток фонду оплати праці з нарахуваннями працівників ЛКП, до  доходів без ПДВ плати виконавців послуг у межах 2,5 - 10% за забезпечення 100% збору коштів за теплову енергію, водопостачання, утримання будинків і прибудинкових територій на 1 квартал 2010 року.

 

За 100% збір коштів за теплову енергію, водопостачання, утримання будинків на 10% збільшено фонд оплати праці ЛКЛ «Львівський ліхтар». ЛКП «Старий Львів» та ЛКП «Листопадове» на 5,7% збільшено оплату за 100% перерахунок коштів за водопостачання та водовідведення та перерахунок ЛМКП «Львівводоканал» та 100% збір за теплову енергію. ЛКП «Віра», ЛКП «Господар», ЛКП «Сріблястий», ЛКП «Рясне-403» – на 5%. Ще 8 ЛКП збільшено оплату 2,5%.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ