Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським школярам показали спортивну арену до Євро-2012

Переможці районного етапу Кубку Львова серед загальноосвітніх шкіл з футболу «Котим'яч» побачили спортивну арену, на якій відбуватимуться матчі фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012™ у Львові. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Зведення нової спортивної арени у місті - це подія, яка відбувається один раз на десятки років. Побачити на власні очі, як реалізовується проект, побувати на будівельному майданчику стадіону - нагода, яка може ніколи не повторитись. Участь у цьогорічному Кубку Львова серед загальноосвітніх шкіл з футболу «Котим'яч» беруть 4500 школярів зі 100 шкіл і перемога навіть у районному етапі є значною. Тому для володарів перших місць ми організували екскурсію на стадіон. Хочемо подякувати ЛКП «Львівелектротранс» за надання автобусів для організації доїзду дітей на стадіон та ДП «Дирекція з будівництва стадіону» за проведення екскурсії на будівельному майданчику», - розповіла директор ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012 Соломія Короненко.

Співорганізаторами Кубку Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим'яч» є ЛПК «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012», управління освіти Львівської міської ради та ФК «Львів».

Кубок Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим'яч» відбувається втретє та охоплює 100 загальноосвітніх шкіл Львова з усіх 6-ти районів міста. Участь у заході бере понад 4500 школярів трьох вікових категорій 5-6, 7-8 та 9-11 класів. Вболівальники Кубку Львова - це понад 10 000 мешканців міста.

Гасло турніру - «Одне місто, 100 шкіл, 11 левів!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ