Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським студентам прочитали першу лекцію в рамках програми «Євро-2012 для львів’ян»

У Львівському державному медичному університеті в рамках роз’яснювальної програми «Євро-2012 для львів’ян», організованої Департаментом ЄВРО 2012 Львівської міської ради відбулася перша лекція. Її основне повідомлення - «Євро-2012 для львів’ян, а не навпаки».
"Студенти є однією із найбільш активних соціальних груп у Львові, тому вони повинні знати, що саме робиться до Євро-2012 зараз, чому ця подія буде корисною для кожного львів’янина, як якісно зміниться наше місто в ході підготовки, а також яким чином молодь може долучитися до організації футбольного свята у нашому місті», – зазначила начальник управління інформації та промоцій департаменту «Євро-2012» Соломія Білонога.
В ході лекції студентам розповідали про економічну вигоду, яку Львів отримає від проведення футбольної першості, а також про те, які знання і навички повинна мати молода людина, щоб взяти участь у волонтерському русі під час організації футбольного свята. Після лекції відбулось активне обговорення презентованої інформації, під час якого студенти змогли отримати відповідь на найбільш хвилюючі їх запитання. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ