Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський автобусний завод розпочинає розробляти трамвай нового покоління

ЗАТ Львівський автобусний завод разом із київськими партнерами починає розробляти трамвай нового покоління з низьким рівнем підлоги, аналогів якому в Україні немає, — повідомив львівським журналістам гогова спостережної ради ЗАТ ЛАЗ Ігор Чуркін. За його словами, в серійне виробництво трамвай, надійде орієнтовно через 1,5-2 роки.
«Сьогодні ЛАЗ переживає нове піднесення. Ми перейшли на новий модельний ряд і це відкрило велику перспективу для заводу. Зараз же, ми маємо 50-60% на ринку Україні з виробництва великих автобусів, приблизно 50% з виробництва тролейбусів, а також близько 20-30% з виробництва туристичних машин. Найближчим часом ми починаємо виробництво 4-х, 6-ти, 7-ми та 8-ми метрових автобусів», — розповів Ігор Чуркін.
За перший квартал 2006 року, ЗАТ ЛАЗ виготовив 89 автобусів, об’єм виробництва склад 48 млрд. 56 млн. 60 тис. грн. Для порівнянні, за аналогічний період минулого року було виготовлено 34 автобуси, а об’єм з виробництва складав 14 млрд. 751 млн. 31 тис. грн. Темпи зростання товарної продукції в порівняльних цінах становили 330,3%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ