Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський бронетанковий ремонтний завод сплатив перші 700 тис. грн боргу податку на землю

ДП „Львівський бронетанковий ремонтний завод” сплатив перші 700 тис. грн боргу податку на землю. Про це під час прес-конференції повідомив заступник львівського міського голови Віктор Башук.

За словами Віктора Башука, загальний борг разом зі штрафами становить 4,3 млн грн. Така ситуація виникла у зв’язку з тим, що завод підпорядковувався Міноборони і тому був звільнений від сплати земельного податку. Проте минулого року облрада не внесла його у список Міноборони, а керівництво заводу відмовлялося сплачувати податок.
«Львівський бронетанковий ремонтний завод» займає площу близько 74 гектарів. За словами Віктора Башука, його виробничі приміщення займають значно меншу територію, а підприємство своєю чергою передає невикористані площі в оренду іншим суб’єктам підприємницької діяльності, які теж не сплачують оренди за землі.
ДП „Львівський бронетанковий ремонтний завод” входить до переліку підприємств, які мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.
Загалом заборгованість земельного податку до бюджету міста становить 7,2 мільйона гривень. З початку року до бюджету надійшло 8,5 мільйона гривень (32,6%).
 Серед злісних неплатників податку на землю ДВО „Полярон” ВО Полярон”, який заборгував 1,7 мільйона гривень, Львівська виправна колонія №48 – 800 тисяч гривень, ЗАТ „Львівський виноробний завод” – 400 тисяч гривень, підприємство Львівська виправна колонія №30 – 300 тисяч гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ