Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський будинок органної та камерної музики: в новий рік із темпом allegro

У січні 2018 Львівський органний зал продовжує серію подій в рамках новорічно-різдвяного сезону, що містить органні концерти на відомі та різдвяні твори. Органні ланч-концерти доповнять репертуар і їх можна відвідати щонеділі о 14.00, починаючи з 7 січня.

Шанувальники фортепіанної музики матимуть шанс відвідати концерти Дмитра Чоні та Данила Саєнка 5 та 25 січня відповідно. На противагу фортепіанному домінуванню у музиці, 13 січня будемо реінкарнувати звуки та музику різних часів на клавесині разом із Наталією Сікорською. Клавесин протягом XIX століття був незаслужено призабутий і витіснений на другий план, ми покажемо, що він досі актуальний та сучасний.

Два концерти матимуть географічне забарвлення, а саме 18 січня звучатимуть твори англійської музики XVIIІ сторіччя на органі, а 28 січня - гість з Києва - Андрій Остапенко зіграє мотиви іспанської музики, які неможливі без гітари.

Родзинкою місяця стане єдиний виступ концертмейстера з Берлінської філармонії Ноаха Бендікса-Болґлі (Noah Bendix-Balgley) разом з оркестром Collegium Musicum під керівництвом дириґента зі США – Теодора Кухара (Theodore Kuchar).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ