Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський бюджет облрада розгляне, незважаючи на перипетії із державним

Над обласним бюджетом Львівщини працюють профільні комісії Львівської облради та усі без винятку фракції. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив депутат Львівської облради Олександр Старовойт.
„Ми знаходимо порозуміння з усіма фракціями щодо питань бюджету. І якщо так триватиме і надалі, то Львівщина отримає добре опрацьований фінансовий закон для області”, – сказав Олександр Старовойт. За словами депутата облради, бюджет Львівщини мало залежить від державного бюджету.
„На сесії Львівської обласної ради ми розглянемо основні показники обласного бюджету, які у випадку внесення змін до державного бюджету не потребуватимуть особливих корекцій. Якщо до того часу державний бюджет не буде прийнятий, облрада не зможе затвердити свій”, – додав Старовойт.
Він також розповів, що в обласному бюджеті на 2007 рік будуть закладені кошти на будівництво пам’ятника Степанові Бандері.
„На спорудження цього пам’ятника Львівщина витратить близько мільйона гривень, а фінансування відбуватиметься виключно із обласного бюджету”, – сказав депутат облради.
Основними джерелами надходжень до обласного бюджету є податок із землі, плата за оренду та кошти, вилучені з приватизації об’єктів комунальної власності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ