Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський БЮТ заявив про підтримку на майбутніх виборах мера Львова кандидатури Олександра Сендеги

Блок Юлії Тимошенко Львівської області розглядає можливість підтримання кандидатури екс-голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги на посаду міського голови Львова, вибори якого повинні відбутися 30 травня наступного року. Про це заявив голова Львівської обласної організації партії «ВО Батьківщина», керівник Львівського обласного виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко Іван Денькович, – повідомила прес-служба БЮТ на Львівщині.

 

«Безумовно, така політична сила, як наша, на чолі з лідером Юлією Тимошенко просто зобов’язана прийняти найактивнішу участь у місцевих виборах, які повинні відбутися наприкінці весни наступного року. Окрім рад усіх рівнів окрему увагу слід приділити виборам міського голови Львова», – наголошує І.Денькович.

 

За його словами, знаковим є те, що деякі з ймовірних кандидатів на посаду мера Львова уже почали боротьбу за лояльність тих чи інших кандидатів у Президенти. «Ми всі вже стали свідками публічних змагань діючого мера Андрія Садового та народного депутата Петра Писарчука за підтримку Віктора Януковича. Прикро, що боротьба за посади, на яких перш за все потрібно займатися  господаркою, починається з політичного підлабузництва», – підкреслює нардеп.

 

І.Денькович переконаний, що Блоку Юлії Тимошенко потрібно підтримати на майбутніх виборах міського голови Львова кандидатуру максимально аполітичну. «На мою думку, найоптимальнішим варіантом для міста став би Олександр Сендега, адже він – господарник, і господарник з великої літери. Багаторічний досвід роботи на посаді першого заступника міського голови, потім – заступника голови обласної адміністрації, а згодом – і на посаді губернатора – є просто безцінним. Тай поведінка Олександра Сендеги у складних політичних перепитіях, у яких його змушували брати участь високі керівні посади, завше заслуговувала на повагу. Він з честю вийшов навіть з патової для влади ситуації 2004 року, написавши заяву на звільнення з посади голови ОДА під час Помаранчевої революції», – переконаний Іван Денькович.

 

На його думку, саме такі люди повинні керувати таким складним інженерно-господарським організмом, яким є місто Львів, саме на користь громади, а «не піаритися на кожному кроці, віддавши на відкуп власного самоствердження майно, землю, закопавши під міську бруківку мільйони гривень та довівши господарку міста Лева до ручки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ