Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський депутат ініціюватиме відставку мера Садового

Депутат Львівської міської ради Іван Василишин ставитиме питання про дострокове припинення повноважень міського голови Андрія Садового. Про це він повідомив сьогодні, 15 лютого, під час прес-конференції.

Підставою для порушення питання про дострокове припинення повноважень мера є системні порушення Садовим конституційних прав мешканців міста, – каже Василишин.

 

«Суд визнав незаконними тарифи на утримання будинків і прибудинкових територій, встановлені рішенням виконкому № 1032 від 30.09.2005 року. Всі знали про це рішення, але ніхто і пальцем не поворухнув, щоб перерахувати кошти мешканцям», – каже він.

 

Депутат заявив, що на минулому засіданні сесії Львівської міської ради подав запит про виконання рішення суду. Якщо протягом місяця влада не відреагує на нього, депутат ініціюватиме відставку міського голови.

 

«Мер каже, щоб люди зверталися із заявами. Якщо є рішення суду, жодних заяв не потрібно, всім мешканцям повинні повернути кошти або ж перерахувати в оплату послуг. Йдеться про десятки тисяч львів’ян, яких обікрали», – говорить він.

 

Депутат заявляє, що не може гарантувати підтримку депутатського корпусу, але наголошує, що йдеться про системні порушення, які є підставою для дострокового припинення повноважень міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ