Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський театр імені Лесі Українки відкриває театральний сезон

16 вересня театр імені Лесі Українки відкриває черговий театральний сезон, котрий обіцяє багато несподіванок та новинок. Вже 16 та 17 вересня запрошують глядачів на прем`єру вистави «Людина в підвішеному стані» за однойменною п`єсою Павла Ар`є в постановці молодого київського режисера Ігора Білиця. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Невдовзі на великій сцені театру представить свою нову виставу вже добре знаний глядачам Олексій Кравчук, котрий взявся за постановку мюзиклу на основі тексту класика екзистенціалізму Альбера Камю «Калігула».

Павло Ар`є працюватиме одночасно як режисер та драматург над новою виставою за мотивами «Гамлета» Вільяма Шекспіра.

Найближчим часом театр Лесі Українки потішить своїх найменших глядачів доброю та повчальною казкою «Золоте курча» від Романа Скоровського, а ближче до зими - різдвяною історією в яскравій постановці Олени Сєрової.

Впродовж сезону з трупою театру працюватимуть молоді режисери з інших міст: Антон Романов з Києва та Артем Вусик з Харкова, а також польський режисер Богдан Ґрачик.

На камерній сцені театру продовжує свою роботу проект «Перша сцена сучасної драматургії «Драма.UA», котрий розпочне активну діяльність з жовтня. 

Окрім того, в театрі розпочинає роботу Дитячий центр сучасного мистецтва «Агов» під керівництвом Олега Онещака. 18 вересня о 14:00 год. в Центрі відбудеться відкриття виставки сценографії київських художників Богдана та Олени Поліщуків. Деталі роботи Центру за телефоном – 096-945-40-46.

Тим часом театр очікує результатів конкурсу на посаду художнього керівника, котрий відбудеться 19 вересня.  Подання документів завершується 12 вересня. Деталі проведення конкурсу тут

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ