Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський фотохудожник Юрій Ковальчик презентує виставку емульсіографії „Мої Карпати”

Відкриття виставки емульсіографії „Мої Карпати” львівського фотохудожника Юрія Ковальчика відбудеться у четвер, четвертого жовтня, у галереї „Дзиґа”. Виставка триватиме до 28 жовтня. Про це „Гал-info” повідомили організатори виставки.
 Персональна виставка Юрія Ковальчика під назвою „Запах жінки”, на якій вперше в Україні були представлені художні роботи із застосуванням фотографічної техніки „емульсіографія”,  відбулась в артгалереї „Дзига” у травні 2005 року.
Розроблений спосіб емульсіографії грунтується на авторському рецепті емульсії, а також способах та прийомах нанесення її на основу. Юрій Ковальчик отримав деклараційний патент на корисну модель „Спосіб емульсіографії”.
За розробленою технологією фотоемульсія наноситься на спеціально підготовані поверхні, підкреслюючи таким чином унікальність та неповторність кожної роботи в поєднанні з фактурою, ступенем розмитості та відтінками зображень. Відроджена та вдосконалена в цифрову епоху старовинна техніка надає аналоговій фотографії новизни та різноманітності. Внаслідок застосування техніки емульсіографії всі роботи є унікальними, їх неможливо повторити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ