Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський гандбольний клуб «Галичанка» на межі виживання

Головною метою у 2010-тому році для львівського гандбольного клубу «Галичанка» є залишитись у Суперлізі. Про це у коментарі Гал-інфо повідомив директор ГО Спортивний клуб «Галичанка» Ростислав Скрипець.

 

За його словами, це завдання на сьогодні для команди є вкрай складним, адже клуб у скрутному фінансовому становищі. «Надалі ситуація залишається дуже складною. Фактично ніякого фінансування немає. Членам клубу оплатили незначну частину заробітної плати, проте заборгованість заробітної плати залишається на рівні чотирьох місяців»,- розповів директор клубу.

 

«Щодо планів на 2010-й, то головне завдання – залишитись у Суперлізі, попри скрутну фінансову ситуацію. Окрім того, від нас до словацького клубу пішла Тетяна Тригубова, вона була опорою і надією всієї команди, бо серед гравців вона забивала найбільше», - каже він.

 

«Зараз ми готуємось до туру в Ужгороді, який відбудеться 22-23 січня і де ми гратимемо з «Карпатами», - наголосив Ростислав Скрипець і додав, що зараз триває тренувальний процес, команда активно готується до гри.

 

Також директор клубу наголосив, що звернення до міської і обласної влад на сьогодні не дали жодного результату.

 

Нагадаємо, Ростислав Скрипець раніше зазначав, що ГО «Спортивний клуб «Галичанка» - «на рівні виживання».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ