Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Львівський госпіталь за час АТО прийняв більше як 3 тис. поранених та травмованих

Щодо лікування учасників АТО, то за весь період АТО у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону провікували 3 080 пацієнті, із них 1010 - поранені, 862 - травмовані і 1 241 - хворі із соматичними захворюваннями. Про це сьогодні, 4 вересня, під час брифінгу розповів начальник ВМКЦ ЗР полковник медичної служби Іван Гайда, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: zik.ua.

«Особовий склад Центру продовжує брати участь в медичному забезпеченні на Яворівському полігоні та на інших полігонах регіону. Забезпечуючи підготовку спеціалістів та діяльність різних міжнародних фахівців. На цьому тижні починаються міжнародні навчання, де ми будемо представлені», - сказав Іван Гайда.

Як зазначив провідний хірург, полковник медичної служби Іван Богдан, хірургічна служба працює в плановому режимі.

«Останнім часом основну увагу ми приділяємо відновлюваному лікуванню. Воно включає у себе три основні напрямки. Перший – це відновлювальна хірургія та відновлення втрачених функцій поранених та травмованих. Друге – фізична реабілітація. Третє – психологічна реабілітація направлена та не, щоб відновити діяльність головного мозку в результаті тих порушень, які виникли під час ведення бойових дій», - сказав Іван Богдан.

Він зазначив, що вже проліковано більше як 420 поранених та травмованих, які потребували різних видів відновлювальних заходів чи то реабілітації, чи то реконструктивної хірургії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ