Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський губернатор каже, що його не запрошували на сьогоднішнє засідання КМУ

Губернатора Львівщини не запрошували на засідання КМУ – про це голова Львівської ОДА зазначив сьогодні під час брифінгу у Червонограді.
„Зранку телеграми не було. Перед тим, як приїхати сюди, я був на роботі, і все перевірив. Також сьогодні у Львові усі мої заступники, окрім Таратути, який сьогодні перебуває у Міністерстві оборони, де вирішує питання лісових територій. Коли засідає Кабінет Міністрів, це не означає, що він запрошуватиме голів ОДА”, - говорить Кміть.
Нагадаємо, сьогодні відбулося позачергове засідання уряду. Учора на черговому засіданні КМУ прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що тепер уряд буде проводити додаткове засідання щочетверга. Воно буде присвячене розгляду інвестиційних проектів, насамперед тих, які пов’язані з енергозбереженням. „У четвер у нас буде спеціальне засідання уряду щотижня, на якому заслуховуватимуть обласні державні адміністрації щодо головних масштабних інвестиційних проектів, які за пропозиціями ОДА зараз необхідно в прискореному режимі реалізовувати і створювати для них абсолютно сприятливі умови", - зазначила прем’єр.
Нагадаємо, минулого тижня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про те, що президент знову заборонив головам обласних державних адміністрацій брати участь в нарадах, ініційованих урядом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ