Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

“Львівський хлібозавод №1” , який входить в корпорацію «Еколан» отримав сертифікат ISO 9001

Міжнародний сертифікат на систему управління якістю ISO 9001 отримав ВАТ “Львівський хлібозавод № 1”,  який входить в корпорацію «Еколан». Про це «Гал-info» повідомили у відділі інформації корпорації «Еколан»
За словами фахівця з якості та сертифікації корпорації “ЕкоЛан” Любові Глуховецької,  міжнародний стандарт ставить вимоги до системи управління, а не
до самої якості продукції. «І якщо система управління працює, то саме вона забезпечує стабільну якість продукції. Адже управління – це насамперед налагоджений зв’язок із потенційним покупцем, врахування його вимог, аналіз даних для створення продукції. Одне слово, постійний зв’язок і спілкування із споживачем, який стимулює до вдосконалення системи управління і руху вперед», -- сказала Любов Глуховецька.
Сертифікат на систему управління якістю ISO 9001 видається на п’ять років.  Щороку компетентна комісія Національного органу з сертифікації систем якості Укрметртестстандарт з Києва перевіряє дієвість функціонування цієї системи і визначає її актуальність для підприємства, зазначають у  відділі інформації корпорації «ЕкоЛан»
Корпорація „Еколан” об’єднує  10 підприємств, в тому числі хлібопекарські підприємств ВАТ „Львівський хлібокомбінат”, ВАТ „Львівський хлібозавод №1”, борошномельне підприємство „Явір-млин” та Львівський рибокомбінат. Підприємства виробляють понад 15 груп хлібобулочної, кондитерської та іншої продукції близько 250 найменувань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ