Слухай онлайн
Економіка

Львівський хлібозавод №1 запустив нову лінію для випікання заварного хліба

На ВП Львівський хлібозавод №1 «Концерну Хлібпром» відбувся запуск додаткової виробничої лінії. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю ПАТ «Концерн Хлібпром».

Універсальна лінія «Gostol-Gopan» (Словенія) дозволила підприємству збільшити продуктивність на 15 відсотків. При цьому завдяки механізації виробництва скоротився обсяг ручної роботи - лінію обслуговує усього четверо працівників.

Особливість лінії полягає в тому, що вона може випікати пшеничні, житньо-пшеничні та заварні сорти хліба. Потужність обладнання - 600 кг хліба за годину.

В проект впровадження лінії «Концерном Хлібпром» було вкладено 240 тис. грн.

ПАТ «Концерн Хлібпром» є одним з найбільших виробників хліба в Україні з часткою ринку 8%. Основна діяльність - виробництво та продаж хліба, заморожених і кондитерських виробів через роздрібні мережі і власні магазини. ТМ компанії «Хлібна хата» та «Наминайко».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...