Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський хлібозавод №5 став призером міжнародного дегустаційного конкурсу

В рамках 11 міжнародної спеціалізованої виставки „Хліб. Кондитерські вироби – 2006” на Шостому дегустаційному конкурсі ДП Львівський хлібозавод №5 ВАТ „Концерн Хлібпром” отримав нагороди за продукцію по власним рецептурним розробкам – ріжки „Оригінальні” та кекс „Сімейний”. Про це повідомила прес-служба ВАТ Концерн „Хлібпром”.

Найкращу хлібобулочну й кондитерську продукцію на конкурсі обирало професійне журі в складі фахівців Державного департаменту продовольства, Міністерства охорони здоров'я, Інституту стандартизації тощо.
В цьому конкурсі продукція підприємства отримує високі нагороди вже третій рік поспіль. Серед раніше відзначеної продукції: хліб „Львівський Заварний”, батон „Сихівський”, „Булочка з маком”.
Організатори виставки „Хліб. Кондитерські вироби – 2006”: виставкова фірма „Троян”, об’єднання „Укрхлібпром”, Національний університет харчових технологій. У виставці взяли участь понад 100 експонентів з 12 країн: України, Франції, Росії, Голландії, Чехії, Польщі, Бельгії, Німеччини, Італії, Словаччини, Туреччини, Словенії.
ВАТ „Концерн Хлібпром” об’єднує групу підприємств агропромислового комплексу та входить до десятки найбільших виробників хліба в Україні. На загальноукраїнському ринку хліба частка „Концерну Хлібпром” становить 4,7%, на ринку Львівщини - 15-20%, а у Львові йому належить 15 відсотків.
До виробничої структури ВАТ „Концерн Хлібпром” у Львівській області сьогодні належать ДП „Львівський хлібозавод № 5” та його структурні підрозділи „Самбірський хлібокомбінат” та  „Червоноградський хлібозавод”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ