Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський хлібозавод №5 впровадив у дію дві автоматичні печі «Miwe» (Німеччина)

ВАТ «Концерн Хлібпром» на ДП «Львівський хлібозавод № 5» впровадив у дію дві повністю автоматизовані печі провідного німецького виробника «Miwe». Завдяки високому рівню комп’ютеризації, кожна піч в стані випікати до 60 різновидів хлібобулочної продукції. Про це повідомили у прес-службі ВАТ „Концерн Хлібпром”.

 «У виборі обладнання ми керуємося принципом, новизни техніки і технологій; орієнтуємося вже «на після завтра», – коментує генеральний директор ВАТ «Концерн Хлібпром» Вадим Вишневський, –  і тому для нас найкраще обладнання – це нове обладнання. Адже сьогодні хлібопекарські підприємства як ніколи  потребують справжнього оновлення виробничої бази. Оновлення  - це встановлення тільки нового, сучасного устаткування, а сьогодні, на жаль, на ринку існують тенденції до встановлення застарілого, під час списаного, в повному розумінні хлібопекарського «секонд-хенду».
 Печі «Miwe» відповідають високим світовим екологічним вимогам до виробництва та дозволяють підприємству суттєво заощаджувати на енергоносіях.
Невдовзі планується продовжити переоснащення хлібозаводу, а саме встановити нову потужну лінію на базі тунельної печі.
ВАТ „Концерн Хлібпром”, входить до холдингу „Універсальна інвестиційна група”.
 Концерн є одним з найбільших національних виробників хліба і об'єднує 14 хлібозаводів та 2 хлібокомбінати з Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Черкаської областей. Компанія займає близько 4,7% національного ринку хлібопродуктів.
 Роздрібна мережа   “Концерн Хлібпром” у регіонах налічує 90 магазинів. На його основі Компанія розвиває фірмову мережу продовольчих магазинів формату «convenient store» (“магазин по сусідству”) торгової марки «Хлібна хата». Додатково ВАТ „Концерн Хлібпром” реалізовує проект бізнесу «під ключ» по випічці заморожених напівфабрикатів у місцях продажу ТМ «Наминайко». У 2005 році Концерн інвестував у розширення виробничої бази понад 40 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ