Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Львівський інститут банківської справи замість корпоративу закупив термоси для воїнів АТО

Колектив Львівського інституту Університету банківської справи НБУ відмовився від святкування новорічного корпоративну – 9 тисяч гривень розподілили наступним чином: на 3 тисячі закупили термоси для їжі і пиття для вояків (їх передано ГО «Допоможи фронту»), ще по 3 000 гривень передали випускникам Львівського інституту – учасникам АТО – Іванові Іванусі і Анатолію Маринюку, повідомили в університеті.

«Упродовж усього перебігу АТО студенти і викладачі підтримували наших героїв на Сході, робитимемо це і надалі, – розповіла голова профкому інституту Оксана Кундря-Висоцька. – Ми подумки з ними і в час різдвяних свят». За словами Оксани Кундрі-Висоцької, сьогодні не час для гучних святкувань, а час для єднання і допомоги тим, хто береже наш мир.

Іван Івануса нещодавно після відпочинку вдома повернувся в зону АТО. Іван радів, що колектив інституту пам’ятає і не залишає в біді своїх випускників. У телефонному режимі повідомив, що робитиме все від нього можливе заради миру і злагоди в Україні.

Анатолій Маринюк за першою хвилею мобілізації 2015-го року також готується до виїзду. Бригада Анатолія зараз – на переформуванні, триває перенавчання солдат. Хлопець вирішив на подаровані кошти купити зимовий спальник і каремат, адже найважче нині для вояків переживати зимові холоди.

Нагадаємо, що Івана мобілізованов серпні до 8-го батальйону 29-ї роти Національної гвардії України, а Анатолій з квітня до серпня воював у лавах 51-ї окремої механізованої бригади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ