Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський історичний музей відмовився від концепції очікування грошей з бюджету і навчився їх заробляти — Богдан Чайковський

Директор Львівського історичного музею Богдан Чайковський переконаний, що Львівський історичний музей може самостійно заробляти гроші для підтримки експозиційного фонду та ремонту приміщень, не чекаючи на бюджетні кошти. Про це Богдан Чайковський розповів у коментарі «Гал-info».    
  «74% відвідувачів Львівського історичного музею є львів’янами, котрі, як і іноземні туристи, готові платити гроші за відвідини нових експозицій у приміщеннях музею, за чашку кави у кафе в Італійському дворику, — розповів Богдан Чайковський, — всі кошти, вилучені від співпраці на договірній основі з комерційними структурами, ми спрямовуємо на реставрацію експонатів та  підтримку будівель Львівського історичного музею у належному стані, не очікуючи на ці роботи коштів з обласного бюджету».
 Нагадаємо, що речник Громадського форуму Львова Олег Мацех 16 жовтня припустив, що Львівський історичний музей отримує вигоду від здачі в оренду своїх приміщень, сплачуючи в міську казну щомісячно лише 1 грн. Директор Львівського історичного музею сьогодні спростував будь-які припущення щодо надання в оренду приміщень Львівського історичного музею. Співпраця музею з партнерами відбувається на договірній основі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ