Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський каратист Горуна заступився за легкоатлетку Магучіх, яка обіймалася з російською спортсменкою

Український каратист Станіслав Горуна заступився за легкоатлетку Ярославу Магучіх, яка під час Олімпіади у Токіо обіймалася зі своєю російською суперницею Марією Ласіцкене.

Відповідний допис спортсмен опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Спорт, мать вашу, поза політикою!!! Спорт - це вид діяльності. Для більшості спортсменів національної збірної України - це професія і справа життя. Відчепіться від спортсменів з вашою ****ною політикою", - емоційно зазначив він.

Він впевнений, що ніякої "зради" у спільній фотографії Магучіх з Ласіцкене немає. 

"Спортсмен займається своїм ремеслом. Фотографія на п’єдесталі з суперником або другом це його частина. П’єдестал це унікальне та виключне місце поваги, яке зводить разом лиш на момент кількох успішних атлетів завдяки їхній роботі над собою і результативним виступам. Не більше не менше", - зазначив український каратист.

Варто зауважити, що Марія Ласіцкене є капітаном збройних сил РФ. Таке звання їй присвоїв міністр оборони РФ Сергій Шойгу за високі досягнення в спорті. У 2018 році спортсменка була довіреною особою Володимира Путіна на президентських виборах.

"Грузіть спортсмена за його політичні прояви, але від**іться від спортсменів за особисті відносини, які сформувались на підставі далеких від політики речей. Олімпіада це квінтесенція спорту! Олімпіада це про дружбу, об’єднання і повагу незалежно ні від чого. Олімпіада доводить всім однозначно, що спорт поза політикою!! В Олімпіаді немає політики! Є спортивний дух і здорова конкуренція! Трохи ще бізнесу", - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ