Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський лікерогорілчаний завод має намір збільшити статутний фонд на 0,5 млн грн – до 2,205 млн

Львівський лікерогорілчаний завод має намір збільшити статутний фонд на 0,5 млн грн – до 2,205 млн грн шляхом проведення додаткової емісії акцій. Про це йдеться в повідомленні підприємства. Питання про збільшення статутного фонду (СФ) внесене до порядку денного зборів акціонерів, що відбудуться 20 жовтня.
У випадку позитивного рішення акціонерів будуть випущені 50 тис. простих іменних акцій номіналом 10 гривень кожна. Ціль збільшення СФ - поповнення оборотних коштів.
Нагадаємо, на зборах 30 листопада 2005 року Львівський лікерогорілчаний завод планував збільшити статутний фонд на 0,4 млн грн – до 2,105 млн грн шляхом проведення додаткової емісії акцій, але не зміг.У 2005 році завод збільшив виробництво на 46,42%, або 0,435 млн дал., - до 1,372 млн дал. порівняно з 2004.
Львівський ЛГЗ входить у Державний концерн спиртової і лікерогорілчаної продукції „Укрспирт”. Завод випускає горілку, гіркі настойки, солодкі наливки, лікери і бальзами, всього 60 видів продукції. Зараз завод робить свою продукцію під торговельною маркою „Володар”. Проектна потужність підприємства - 2,8 млн дал. лікеро-горілчаних виробів і 0,4 млн дал. оцту в рік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ