Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський лікерогорілчаний завод збільшив статутний фонд на 0,5 млн грн – до 2,205 млн

Львівський лікерогорілчаний завод збільшив статутний фонд на 0,5 млн грн – до 2,205 млн грн шляхом проведення додаткової емісії акцій. Про це  «Гал-info» повідомили у дирекції підприємства. Питання про збільшення статутного фонду було внесене до порядку денного зборів акціонерів, що відбулися  20 жовтня.
Збільшення статутного фонду  буде відбуватися шляхом випущення  50 тис. простих іменних акцій номіналом 10 гривень кожна. Як пояснили на підприємстві, ціль збільшення статутного фонду  - поповнення оборотних коштів.
     Нагадаємо, на зборах 30 листопада 2005 року Львівський лікерогорілчаний завод планував збільшити статутний фонд на 0,4 млн грн – до 2,105 млн грн шляхом проведення додаткової емісії акцій, але не зміг цього зробити.
      Львівський ЛГЗ входить у Державний концерн спиртової і лікерогорілчаної продукції „Укрспирт”. Завод випускає горілку, гіркі настойки, солодкі наливки, лікери і бальзами, всього 60 видів продукції. Зараз завод робить свою продукцію під торговельною маркою „Володар”. Проектна потужність підприємства - 2,8 млн дал. лікеро-горілчаних виробів і 0,4 млн дал. оцту в рік.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ