Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський міськвиконком визнає: з теплопостачанням військових будинків є проблеми

Сьогодні на засіданні міськвиконкому начальник управління ЖКГ Марія Желіско визнала загрозливою ситуацію, яка склалася у 81 львівському будинку, які належать КЕВ. Причиною цього є незадовільний стан розрахунків за минулі опалювальні сезони. На сьогодні заборгованість цих будинків становить 7 млн 239 тисяч грн. Лише за цей рік борг зріс на 4 млн 600 тисяч гривень. Тому на засіданні міськвиконкому були присутні начальники чотирьох КЕВ міста, які висловили свої аргументи, чому цей борг досі не погашено.
Натомість перший заступник міського голови Олег Синютка зауважив, що минулого тижня в голови ЛОДА відбулася нарада, після якої були розіслані листи з цього приводу в Міноборони, віце-прем’єру Кузьмуку, міністру Рибаку та командуванню ЗОК, в яких розказано про загрозливу ситуацію, яка виникне, якщо будинки не будуть передані на баланс міста. Водночас Синютка констатував чисельні порушення, які були виявлені міськрадою під час перевірки стану розрахунків КЕВами.
Наступного тижня з цього питання буде проходити засідання у штабі ЗОКу. Натомість члени міськвиконкому вирішили з’ясувати стан розрахунків кожного мешканця цих будинків зокрема.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ