Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський національний університет імені Івана Франка презентував свої видання

У рамках ХІІІ  Національного форуму видавців у приміщенні „дзеркальної” зали ЛНУ імені Івана Франка відбулась презентація видань університету, присвячених до 150-ліття від дня народження Івана Франка. Презентованих видань було шість: Іван Франко „Апокрифи і легенди з українських рукописів” (у 5 томах), Роман Горак, Ярослав Гнатів „Не пора”, „У поті чола”, Степан Злупко „Іван Франко і економічна думка світу”, Олег Шаблій „Львів – місто Івана Франка” (карта), Михайло Гнатюк „Шевченкознавчі студії”.
 На презентації був присутній ректор університету, гості, автори та укладачі книг.
 Крім виданих книг, до ювілею патрона Львівського університету видавництво ЛНУ випустить у світ „Галицько-руські народні приповідки Івана Франка” у трьох томах, поетичні збірки письменника та різноманітні наукові праці і монографії про Каменяра.
Під час вчорашнього нагородження кращих книг Форуму-2006 грамотами були відзначені такі книги - Іван Франко „Апокрифи і легенди з українських рукописів” (у 5 томах), бібліографічний покажчик Григорія Кочура та „Словник театру” Патріна Паві, які вийшли у видавництві ЛНУ імені Івана Франка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ