Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив клопотання Міносвіти про скасування ліцензії університету «Львівський Ставропігон»

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив клопотання Міністерства освіти і науки України у справі скасування ліцензії університету «Львівський Ставропігон».
Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України, 27 січня 2009 року під час підготовчого провадження Львівським окружним адміністративним судом винесено Ухвалу, якою задоволено клопотання Міністерства освіти і науки України та скасовано призупинення наказу Міністерства освіти і науки України та рішення Державної акредитаційної комісії щодо анулювання ліцензії Університету „Львівський Ставропігіон”.
Нагадаємо, що 4 листопада 2008 року рішенням ДАК Університету "Львівський Ставропігіон" анульовано ліцензію за грубі порушення законодавства про освіту та ліцензійних умов надання освітніх послуг.
Представники ТОВ «Університет «Львівський Ставропігіон» оскаржили у Львівському окружному адміністративному суді наказ МОН від 12.11.2008р. №2407-л та рішення ДАК від 04.11.2008 року і 8 грудня 2008 року суд задовольнив їхнє клопотання.
У свою чергу, 8 січня 2009 року Міністерством освіти і науки України до Львівського окружного адміністративного суду було подано клопотання про скасування Ухвали Львівського окружного адміністративного суду, якою задоволено клопотання ТОВ «Університет «Львівський Ставропігіон». А 27 січня 2009 року під час підготовчого провадження Львівським окружним адміністративним судом винесено Ухвалу, якою задоволено клопотання Міністерства освіти і науки України та скасовано заходи забезпечення позову, вжиті відповідно до Ухвали від 08.12.2008 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ