Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський органний зал запрошує на концерти у серпні

Останній місяць літа у Львівському органному залі стане справді незабутнім: яскраві барви, щирі емоції, бурхливі контрасти, чи може величний спокій на тлі віковічної архітектури та музики – кожен зуміє віднайти для себе щось особливе. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

12 серпня до рідного Львова завітає відомий український піаніст, який навчався та працює у Швейцарії – Андрій Драган. Разом із молодіжним духовим оркестром Кантону Швіц на чолі з Урсом Бамертом він виконає музику сучасних композиторів Англії, Америки та Японії. Позитивних емоцій додасть вечору відомий твір Джорджа Ґершвіна «Рапсодія ін блю».

Знаковою подією серпня стане майстер-клас всесвітньо відомої співачки, солістки Віденської опери Зоряни Кушплер, що відбуватиметься з 19 до 22 серпня у стінах органного залу. Серед низки претендентів буде відібрано десять активних учасників, які продемонструють свою майстерність на ґала-концерті 22 серпня о 14:00. Звісно, слухачі матимуть нагоду послухати незрівнянне меццо-сопрано самої Зоряни Кушплер.

Органне відеошоу повертається. Новий візуальний перформанс від органістки Надії Величко та віджея Євгена Червоного. Звуки і барви, що зливаються воєдино і заповнюють собою весь простір. Таке варто почути й побачити на власні очі 20 та 21 серпня о 21:00.

Традиційно цього місяця на слухачів чекають концерти від солісток органного залу:

  • Надія Величко подарує Шедеври бароко – 5 серпня о 19:00,

  • Музика Ангелів. Арво Пярт – 8 серпня о 19:00, Пори року Вівальді – 11 та 14 серпня о 19:00, а 15 серпня о 14:00 та о 19:00 – Музика Вівальді.

  • Олена Мацелюх запрошує на вечір барокової музики 6 серпня о 19:00, творчість Вагнера та Ліста звучатиме 13 серпня о 19:00, Пори року Вівальді – 28 серпня о 19:00, а 7, 24 та 29 серпня почуєте вічну музику генія епохи бароко – Йоганна Себастьяна Баха.

  • 8 та 24 серпня відбудуться концерти Світлани Позднишевої - Драматичне бароко. Також органістка здивує звучанням органа опівночі 23 серпня о 23:00, а 18 серпня о 19:00 маєте нагоду послухати чудовий вокально-органний ансамбль.

Ексклюзивно у Львівському органному залі звучатиме нова американська музика композитора зі США Еммануеля Сікори. Вперше в Україні 23 серпня о 19:00 почуєте два концерти для фортепіано композитора у виконанні самого автора та Ukrainian Festival Orchestra під керівництвом Івана Остаповича. Не пропустіть нагоди стати свідками прем`єри.

Більше інформації завжди доступно на комунікаційних каналах:

Офіційний сайт Львівського Органного Залу 

Instagram

Facebook

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ