Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський «Отаман» зібрав урожай нагород на Кубку Львова та Кубку України з драгонботу

Завершилися змагання Кубка Львова та Кубка України з драгонботу, що відбувалися цього вікенду у селі Наварія, що поблизу Львова.

Тринадцять областей змагалося на дистанціях у 200, 500 та 2000 метрів у змішаному (чоловіки та жінки) та відкритому (чоловіки) класах. Жіночі екіпажі змагалися на дистанціях у 200 та 500 метрів.

«Нас можна вважати абсолютними чемпіонами у класі мікс, - каже капітан спортивного «Отаман» Андрій Маслюк. -  Представникам нашого клубу вдалось стати першими на усіх представлених дистанціях (200, 500, 2000 метрів) , а другий екіпаж «отаманів» на 2000 метрів посів друге місце, одразу вслід за одноклубниками. Таке ж досягнення нам підкорилося у відкритому класі, оскільки нам вдалося вибороти усі перші місця. У жіночому класі спортивний клуб «Отаман» також не залишився без медалей. Наші дівчата перемогли на дистанції 500 метрів. Друга команда на дистанції у 500 метрів зайняла третю «бронзову» сходинку, що теж є дуже хорошим результатом. Тепер варто слідкувати за змаганнями збірних на Чемпіонаті Європи у німецькому Бранденбурзі. До слова, змагання у селі Наварія для деяких спортсменів стали для них одним з етапів підготовки. До складу збірної України у Німеччину наш клуб делегуватиме 5-6 учасників у клас «Прем’єр» (до 40 років), а в категорії 40+ Львів у складі збірної представлятиме приблизно десять спортсменів», - сказав капітан «Отаманів» Андрій Маслюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ