Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський природознавчий музей за день відвідує 700-800 людей

Першу за 20 років виставку «Мандрівка у минуле» у Львівському державному природознавчому музеї Національної академії наук України, що на вул. Театральній, 18, щоденно відвідує 700-800 чоловік. Про це сьогодні, 15 січня, у коментарі Гал-інфо повідомив кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Державного природознавчого музею Національної академії наук України Андрій Бокотей.

Нагадаємо, що виставку урочисто відкрили 18 грудня. Вона розповідає історію унікальних знахідок на теренах Галичини – мамонта і волохатого носорога.

За словами Андрія Бокотея, виставка триватиме до квітня, а далі її змінять на іншу.

«Відвідувачі залишають нам на спеціальній дошці свої зауваження та пропозиції. Звичайно, що вони хочуть побачити більше, але більше поки ми не можемо показати, адже решта виставкових площ готуються під постійну виставку», - пояснив Андрій Бокотей.

Він також додав, що люди дуже заскучили за музеєм, а тому особливий сплеск активності відвідувачів був на різдвяні свята. Тоді виставку відвідало багато іноземців.

Андрій Бокотей також додав, що наразі є бюджетна скрута, і музей не може розраховувати на виділення коштів для підготовки постійної експозиції, однак розраховує на грантові гроші, які він отримав від благодійного фонду Рената Ахметова. Наразі угоди про виділення коштів ще не підписані. Нині над ними працюють юристи, адже мова йде про 10 млн грн.

Чит. також: «Львів’яни знову можуть побачити мамонта і волохатого носорога (Фото)»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ