Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський регуляторний хаб допомагає Львівській міській раді робити кращі регуляції для бізнесу

ЛЬВІВ - 23 червня 2017 року відбудеться спільний брифінг ініціативи «Львівський регуляторний хаб» та Комітету підприємців Львівщини за участю депутата Львівської міської ради, голови Комісії з законності, депутатської етики та свободи слова Юлії Гвоздович щодо вдосконалення Регламенту Ради в частині процедур прийняття регуляторних актів.

Брифінг  відбудеться о 10.40 у приміщенні Львівської міської ради за адресою пл. Ринок 1, Зал засідань (каб. № 228а).

Регуляторний хаб – спільна Ініціатива Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» та Школи управління Українського католицького університету, яка займається моніторингом регуляторного середовища, розробкою проектів регуляторних рішень (включно з розрахунками М-тесту) та реформ з метою зменшення  витрат для малого та середнього бізнесу Львівщини. Ключовим партнером Ініціативи є Комітет підприємців Львівщини, як одне із провідних бізнес-об’єднань регіону.

З квітня 2017 року, Львівська міська рада, зокрема безпосередньо постійна депутатська комісія з питань законності, депутатської етики та свободи слова, стали одним із реципієнтів  вказаної Ініціативи. Йдеться, наприклад, про підготовку експертних висновків на проекти рішень, а також проведення розрахунків регуляторного впливу, в т.ч. за методикою М-тест. Це дозволить підвищити якість ухвалюваних рішень та покращити бізнес-клімат міста.

Під час брифінгу 23 червня, Голова  депутатської комісії законності, депутатської етики та свободи слова Юлія Гвоздович, а також представники Ініціативи «Львівський регуляторний хаб» та Комітету підприємців Львівщини поінформують про наявні напрацювання та подальші плани щодо сприяння посиленню державно-приватного діалогу у місті Львові та підвищення якості ухвалюваних регуляторних рішень.

Спікери:

Юлія Гвоздович  – Депутат Львівської міської ради, Голова комісії з питань законності, депутатської етики та свободи слова;

Андрій Дячишин – Голова Комітету підприємців Львівщини

Тарас Хавунка – Координатор Ініціативи «Львівський регуляторний хаб»

Віра Недзведська – Координатор напряму «Регуляторна політика» Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ