Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський ресторан «Тарон» переміг у всеукраїнському рейтинг-конкурсі у номінації «Краще підприємство ресторанного бізнесу»

Львівський ресторан «Тарон» став переможцем рейтинг-конкурсу «Кращі підприємства України» в номінації «Ресторанний бізнес». Всього у конкурсі брало участь 120 ресторанів зі всіх регіонів України. Про це «Гал-info» повідомив власник ресторану Вардкес Арзуманян.
 Львівський ресторатор розповів, що «більшість експертів Асоціації є іноземцями, спочатку «Тарон» відвідали експерти – швейцарці та німці, я навіть не знав про їх візит. Пізніше мене попросили прислати презентаційні матеріали». За словами Вардкеса Арзуманяна експертам сподобалась креативність подачі страв у «Тароні», прибори для подачі страв: «ми це робимо нестандартно, використовуємо свої розробки посуду, весь посуд виготовлено на наше замовлення відомим автором». Вардкес Арзуманян зазначив, що для нього стало несподіванкою, що львівський ресторан зміг перемогти у загальноукраїнському конкурсі київські та одеські ресторани, оскільки ця галузь бізнесу там пішла далеко вперед.
 Ресторан «Тарон» засновано 10 років тому, він спеціалізується на стравах кавказької кухні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ