Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівський Рух гнівно затаврував співпрацю з Партією регіонів

Львівська крайова організація Народного руху України обурена антиконституційним рішенням Верховної Ради України про скасування виборів до місцевих рад 30 травня цього року. Про це йдеться у заяві проводу Львівської крайової організації Народного руху України „Щодо голосування у ВРУ про скасування виборів до місцевих рад”. Про це повідомила прес-служба ЛКО НРУ

 

Зокрема, у заяві сказано: «Дане голосування показало, що у Верховній Раді формується нова більшість під майбутнього президента, яка заради повної узурпації влади в країні готова зневажити усі законодавчі норми. Таким чином, беззаперечним фактом стало існування нової проросійської комуно-олігархічної коаліції у складі Партії регіонів, Блоку Литвина, Комуністичної Партії України і частини фракції „Наша Україна - Народна Самооборона”.

 

Найбільш прикрим фактом для усіх українських патріотів стала участь у цій політичній авантюрі депутатів, які ще вчора декларували свої державницькі, патріотичні позиції. Народні обранці з УНП, депутатської групи „За Україну”, частини „Нашої України” та групи „Народна Самооборона” своїм голосуванням фактично відкрили шлях до антиконституційного захоплення влади в Україні.

 

ЛКО НРУ вважає, що перенесення місцевих виборів на невизначений термін є політичним хабарем, який Партія Регіонів дала майбутнім коаліціантам з „Нашої України”, аби ті мали можливість знову отримати депутатські мандати.

 

Ті політичні сили, які ще вчора фактично привели до влади Януковича, сьогодні роблять послідовні кроки, допомагаючи йому остаточно закріпити свої позиції у владі. Вони панічно бояться втратити свої депутатські мандати, прекрасно розуміючи, що українські виборці не сприймуть входження НУ-НС у ситуативну безідеологічну коаліцію і дадуть справедливу оцінку таким крокам на місцевих виборах.

 

Саме тому 32 народних обранці з фракції НУ-НС і проголосували за відміну місцевих виборів та перенесення їх на невизначений термін, щоб мати можливість прикрити свою участь у політичній авантюрі.

 

Львівська крайова організація Народного Руху України закликає галичан дати гідну оцінку тим народним обранцям, які зрадили інтереси своїх виборців та пішли на співпрацю з Партією Регіонів».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ